Food&i

Hulpkok bij Douwe Egberts in Utrecht

Details van de functie

Logo Werken als hulpkok bij Douwe Egberts in Utrecht!

Functieomschrijving

Food&i staat voor ambachtelijk, gepersonaliseerd eten & drinken op kantoor. Dat doen we op een andere manier dan je misschien gewend bent. Dus geen standaard benadering, wij geloven juist in vers, ambachtelijk eten, met liefde gemaakt en speciaal op maat gesneden voor onze gasten. De mens en zijn of haar behoeften staan bij ons centraal. Logisch trouwens, wat ons betreft. Je komt te werken bij JDE (Douwe Egberts) in Utrecht. Het restaurant is volledig verbouwd en zal begin oktober een hernieuwd opening hebben. Het kantoor, de fabriek en dus restaurant van JDE Utrecht direct gevestigd aan het Amsterdam Rijnkanaal in een historisch pand waar dagelijks o.a. koffiebonen gebrand worden.

Hoe ziet jouw werkdag er dan uit? Goeie vraag!

Sowieso hard meewerken met het succesvol neerzetten van het Food&i concept. Je ondersteunt de kok met diverse werkzaamheden. In jouw functie als Kok of Hulpkok maak je gasten blij met heerlijke koffie/thee/drinks & food with impact. Daarom zoeken we niet zomaar mensen. Bij Food&i zijn we op zoek naar de beste mensen, met passie voor wat je doet.

Wat je krijgt

Sowieso een lekkere dynamische functie voor 24 uur per week. Je werkdagen zijn op doordeweekse avonden, meestal tussen 14:00 en 20:00 uur.

 • Een mooi bruto salaris in schaal 2 van de catering cao, tussen ?2010,00 & ?2139,36 euro per maand (fulltime) op basis van ervaring;
 • 25 verlofdagen (op fulltime basis);
 • 13 ADV dagen (op fulltime basis);
 • Een werkgever die aandacht heeft voor jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een werkgever die maatschappelijke impact maakt;
 • Een mooie werklocatie in Utrecht!

Wie je bent

Door de functieomschrijving heb je nu wel een goede indruk van hoe je werkdag eruit zou zien. Dit laat zien dat wij niet op zoek zijn naar zomaar mensen. Bij Food&i zijn we op zoek naar de beste mensen, met passie voor wat je doet. Een echte Foodie dus!

 • Food&i daagt de markt uit en daar heb je lef voor nodig. Dit is daarom ook precies wat we zoeken in jou.
 • Food&i zorgt ervoor dat je je energiek voelt na een maaltijd van ons. Daarom ben jij ook een energiek en gedreven persoon.
 • Food&i wil graag op een positieve manier bijdragen aan onze planeet. Dus heb jij ook een positieve houding nodig naar mens, aarde en dier. Duurzaamheid staat bij ons erg hoog in het vaandel.
 • Food&i heeft aandacht voor mensen. En dit heb jij ook; je kan je inleven in anderen en doet het graag samen met heel je team.
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Heb je al enige ervaring of kennis binnen de catering of de horeca. Specifieke diploma's zijn niet perse nodig, als je maar openstaat om te leren!
 • Ben jij gastvrij tegenover je gasten en geniet je ervan om in een hecht team te werken.

Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geļnteresseerd geraakt en wil je meer weten over Food&i? Klik op onderstaande link om een indruk te krijgen hoe het is om bij ons te werken!

www.youtube.com/watch?v=um6Cz5xI5WE

Solliciteer snel via de sollicitatiebutton. Stuur gerust een selfie mee!

Hoe verder? Wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. We zijn ontzettend benieuwd naar jou. Na een positief gesprek nodigen we je uit voor een gesprek op locatie met jouw toekomstig leidinggevende. Daarna heten we je bij Food&i graag van harte welkom!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Food&i