Aktiesport B.V.

Fulltime verkoopmedewerker

 • Vast contract
MBO
 • Zuid-Holland
Rotterdam Alexandrium
13 september 2022

Details van de functie

Logo Het team is gedreven. Jullie zijn aan elkaar gewaagd. Pushen elkaar om het beste uit de dag te halen. Samen maken jullie het verschil voor de klanten. Jullie zorgen voor een topprestatie. Alles laat je uit je handen vallen voor de klant. Zodat naast de beste deals, ook de beste service wordt geleverd. Je wordt getraind door de (Assistent) store manager. Zij leren je alle skills die je nodig hebt. In de winkel, achter de kassa én in het magazijn. Zo sta jij nooit stil in je ontwikkeling. s 'Ochtends start je samen de dag, waarna jij meteen aan de slag gaat. Je zorg dat de winkel netjes is, de vracht is verwerkt, de acties goed zichtbaar zijn en je ziet elke klant. Op het juiste moment maak jij je move om deze klant de perfect service te verlenen.

Functiebeschrijving

Verkopen zit in je bloed. Jij bent een natuurtalent. Je weet precies hoe je moet scoren bij de klant. Nieuwe voetbalschoenen? Jij weet welke. Style tips? Jij geeft ze. Advies over sportshirts? Jij kent alle ins en outs. Je bent de beste in je vak. Jouw passie voor voetbal en het team maakt jou de perfect match met Aktiesport. Daarnaast ben of heb jij:

 • 38 uur per week beschikbaar, flexibel inzetbaar

 • Commercieel, resultaatgericht en een teamspeler

 • Leergierig en ambitieusFunctie-eisen

Wij zijn Aktiesport en wij zijn er voor jou. Nieuwe voetbalkleding. Nieuwe outfit. Nieuwe sneakers. Nieuwe werkgever. Bij Aktiesport moet je zijn. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe verkoopmedewerker in Rotterdam te worden? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Rotterdam? Geen probleem, alle Aktiesport vacatures zijn hier te vinden.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Iedereen heeft talent. Jouw talent maakt je uniek. Dat vinden wij belangrijk. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling. Stilstaan is geen optie bij ons. Wat kun je nog meer van ons verwachten?

 • een super toffe baan in een sportieve werkomgeving;

 • Salaris wat je kan aanvullen met (team)bonussen;

 • Trainingen en volop doorgroeimogelijkheden;

 • Personeelskorting op alle artikelen van Perry en Aktiesport;

 • Altijd als eerste de nieuwste producten in handen van merken als Nike, Puma, Under Armour en Fila;

 • Collega's die je vrienden worden;

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aktiesport B.V.