WerkTalent

Mechanisch monteur

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een internationaal familiebedrijf dat 30 jaar ervaring heeft in het fabriceren van hoogwaardige kwaliteit machines en in ongeveer 35 landen wereldwijd opereert. Er werken zo'n 150 medewerkers.

Functieomschrijving
Als mechanisch monteur stel je machines samen zoals de klant ze wenst. Je bouwt de casco machine vanuit de afdeling spuiterij in zijn geheel af samen met je collega. Je bouwt o.a. motoren, elektronische componenten, koppelingen en aandrijvingen in, sluit ze aan en voert een basistest uit. Mochten hieruit storingen en/of afwijkingen naar voren komen en jullie komen er zelf niet uit, dan wordt de teamleider ingeschakeld. Daarnaast bouw je de machine af met logo's en accenten. Ook de bedieningskast voorzie je van deuren en andere toebehoren.

Je komt op een levendige afdeling te werken waarbij humor zeer centraal staat. 's Morgens klok je in en begin je de dag met een kort gesprek met je collega's. Vervolgens ga je vanuit de werkplanning verder met het assembleren van de koffiebranders. Deze grote koffiebranders assembleer je met z'n tweeŽn en nemen vaak meerdere dagen in beslag. Er heerst een gezellig werksfeer en op de vrijdagmiddag kun je gezellig aanschuiven bij de vrijdagmiddagborrel van de afdeling!

Functie-eisen
Interesse in deze functie als mechanisch monteur? Dan is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt. Daarnaast is het belangrijk dat jij je herkent in onderstaande:

- Enige ervaring in (mechanische) assemblage werkzaamheden
- Basiskennis mechanische techniek
- Woonachtig in de omgeving van Dinxperlo / Ulft / Terborg / Doetinchem / Didam

Arbeidsvoorwaarden
Naast een uitdagende en leuke baan in de techniek bij een van de betere werkgevers in de omgeving van Ulft, bieden wij;

- Een brutosalaris tussen de EUR 2400 en EUR 2700 per maand (afhankelijk van je werkervaring)
- Diverse opleiding- en doorgroeimogelijkheden
- Uitzicht op een vaste aanstelling; zit je op je plek, dan ontvang je na je werkzame periode via WerkTalent een contract rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever!
- Reiskostenvergoeding
- Een fulltime baan bij een groeiende, gezonde organisatie waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat
- Een 38 urige werkweek, waarbij je elke vrijdagmiddag vrij bent

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent