WerkTalent

Machine operator

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een van de meest professionale copackers in Nederland. Ze zijn gevestigd in 's-Heerenberg en er werken zo'n 30 collega's.

Functieomschrijving
Als machine operator ben je voornamelijk werkzaam aan de sleeve lijn. Onze opdrachtgever is namelijk een professionele copacker en de sleeve lijn is een lijn waar krimpfolie wordt aangebracht op bijvoorbeeld blikjes en flessen. Dit doe je samen met 3 collega's, maar jij bent het aanspreekpunt. Onder je collega's begeven zich ook collega's van het Laborijn, het is daarom belangrijk dat je sociaal bent ingesteld en daar op de juiste manier mee omgaat. Er komt steeds meer werk voor deze lijn en daardoor is het belangrijk dat alles goed draait. Als machine operator houd je je o.a. bezig met het opvragen van de productieprogramma's en ben je echt de leidinggevende van deze lijn. Jij vertelt jouw collega's wat er moet gebeuren en draait zelf ook mee in de productie.

Functie-eisen
- Je hebt technisch inzicht
- Je kunt omgaan met diverse doelgroepen
- Je bent stressbestendig
- Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in de omgeving van 's-Heerenberg, gemeente Montferland of Doetinchem

Arbeidsvoorwaarden
We bieden jou een functie als machine operator binnen een hecht team van collega's. Hier werken ze echt samen en helpt men elkaar.
Jouw bruto salaris bedraagt EUR 2.080,- en vanaf 10 km enkele reis heb je recht op reiskosten, EUR 0.19 cent per km.
Na je werkzame periode via WerkTalent ligt er hier een vast contract voor je klaar, rechtstreeks in dienst bij het bedrijf zelf.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07:30 uur tot 16:30 uur
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent