Luba Uitzendbureau

Coördinator Logistiek

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Coördinator logistiek ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van jouw logistieke team en alle werkzaamheden op deze afdeling. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operationeel Manager.

Tot jouw taken behoren de werkzaamheden van realistische verbeterdoelstellingen opstellen en voorwaarden creëren waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Dit zal in overleg met de medewerkers gedaan worden. Daarnaast houdt jij je bezig met het implementeren van verbeteringen in de huidige processen en het verlagen van de interne logistieke kosten. Bij jouw functie komt er ook een deel administratie bij kijken. Zo zal je aan de slag gaan met de personeelsplanning die je maakt aan de hand van de werkplanning. Verder zal jij je team aansturen, monitoren en motiveren op pro actieve wijze en zal je ook werkbesprekingen voorzitten en deze met regelmaat initiëren. In jouw rol als Coördinator logistiek 4 ploegen zal jij de persoonlijke KPI´S van de afdeling via het dashboard bewaken en zal jij deelnemen aan de operationele uitvoering, namelijk het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden van goederen. In deze werkzaamheden wordt er van jou verwacht dat je dit uitvoert in het kader van orde en netheid. Dit zorgt mede voor de veiligheid van pand, goederen en medewerkers.

Wat wij bieden

  • Fulltime functie voor langere tijd met een werkweekgemiddelde van 38 uur
  • Jouw salaris is afhankelijk van de mate van relevante werkervaring en je leeftijd
  • Ruimte voor eigen ideeën en ontwikkeling
  • De salarisrange van ?1980 bruto per maand (inclusief toeslagen) is gebaseerd op een werkweek van 38 uur en kan oplopen tot ?2.900

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal mbo+ werk- en denkniveau
  • Je hebt leidinggevende ervaring, overtuigingskracht en probleemoplossend vermogen
  • Je bent communicatief sterk; zowel de Nederlandse, als Engelse taal ben je machtig

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote logistieke dienstverlener. Tot haar klanten behoren o.a. grote en kleine fabrikanten, operators, retailers, verzekeraars, distributeurs en webshops. Het is een groeiende onderneming die op alle afdelingen een sterke klantfocus heeft. De werkomgeving is er zeer dynamisch, teamwork staat centraal.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau