Luba Uitzendbureau

Supply Chain Co÷rdinator

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Supply Chain Co÷rdinator ga je er samen met je collega?s voor zorgen dat de leverbetrouwbaarheid hoog blijft en aan de klantwens kunnen voldoen. Jouw hoofdtaak hierbij is het allround ondersteunen van zowel inkoop als planning, maar kijkend naar de toekomst zien we je graag ontwikkelen tot bijvoorbeeld ÚÚn van de planners. Je begeleidt het orderproces van bestaande klanten, zowel nationaal als internationaal. Je doet dit met behulp van geautomatiseerde registratie- en informatiesystemen en je signaleert tijdig eventuele verstoringen in het order/planningsproces en helpt deze op te lossen. Met jouw kennis en ervaring van supply shain en geautomatiseerde systemen help je bovendien mee aan proces- en efficiencyverbeteringen. Kortom een veelzijdige functie en de mogelijkheid om intern door te groeien naar de functie van planner!

Wat wij bieden

  • Veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden
  • Je gaat rechtstreeks in dienst bij jouw toekomstige werkgever
  • 29.5 vrije dagen en een goede pensioenregeling
  • Een gezellig en informeel team met maandelijkse vrijdagmiddag borrels en gezamenlijke lunch in de kantine.

Wat wij vragen

  • Kennis van productieprocessen en bedrijfsprocessen en beschikt over uitstekende kennis van Excel.
  • Je bent in staat goed om te gaan met de druk die vanuit sales op het bedrijfsbureau wordt gelegd en je denkt oplossingsgericht.
  • Het is mooi meegenomen als je ook enige kennis hebt van douane-export administratie. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert expertise en kwaliteit in verlichting. Het bedrijf dat sinds 1946 bestaat, heeft een sterke traditie in degelijke, betrouwbare producten en is bovendien innovatief.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau