Luba Uitzendbureau

Commercieel Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als de nieuwe commercieel medewerker binnendienst kom jij terecht in een leuk team van 5 directe collega's. In jouw takenpakket bied je onder andere ondersteuning aan de accountmanagers en werk je nauw samen met de afdelingen inkoop en logistiek. Daarnaast coŲrdineer en begeleidt jij het offerte-, order- en leveringsproces van A tot Z. Binnenkomende klachten en leveringsproblemen los je adequaat op en door jouw commerciŽle drive weet jij van potentiŽle klanten, bestaande klanten te maken door koud te acquireren.

Wat wij bieden

  • Direct op contract bij de opdrachtgever
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband
  • Het betreft een fulltime functie voor 38 uur per week

Wat wij vragen

  • Jij bent analytisch, kan goed luisteren en je bent in staat om adequate vertaling te maken van de wens van de klant naar offerte en vervolgens order
  • Jij beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend
  • Jij hebt ervaring met ERP systemen en het office pakket
  • Jij beschikt over MBO+/ HBO werk- en denkniveau met een affiniteit in technische productie

Over het bedrijf

De organisatie waar je komt te werken is een familiebedrijf dat complexe bedradingen en kabelbomen produceert voor producenten van apparaten voor de bouw, medische sector en landbouwsector. Ze zijn actief in de Benelux. Tevens distribueren zij technische componenten rondom deze bedradingen, maar ook voor printplaten. Dit bedrijf is regelmatig op zoek naar gemotiveerde technische medewerkers die het team komen versterken en mee kunnen werken aan het succes van de organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau