Luba Uitzendbureau

Sales support medewerker Duitstalig

Details van de functie

Logo Over het werk

Als sales support medewerker ondersteun je de Duitse accountmanager door actief op zoek te gaan naar projecten bij zowel bestaande- als nieuwe klanten/segmenten. Doordat jij regelmatig in contact staat met de klant en de juiste vragen stelt, weet je altijd wanneer een project opgeleverd dient te worden en zorg je ervoor dat jouw toekomstige werkgever hier juist op aansluit. Je beantwoordt vragen over offertes en lopende projecten. Bovendien ben je actief op zoek naar kansen in de markt. Ook schakel je regelmatig met diverse interne afdelingen zoals de orderdesk, het bedrijfsbureau en de administratie.

Wat wij bieden

  • Uitdagende functie binnen een groeiende organisatie
  • Een mooi salaris passend bij je kennis en ervaring
  • Een gezellig en informeel team met maandelijkse vrijdagmiddag borrels en gezamenlijke lunch in de kantine

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau en een opleiding in de commerciŽle richting
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift op zakelijk niveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert expertise en kwaliteit in verlichting. Het bedrijf dat sinds 1946 bestaat, heeft een sterke traditie in degelijke, betrouwbare producten en is bovendien innovatief. Andere kernwaarden zijn duurzaamheid en zorg voor het milieu. De kracht is de toegevoegde waarde: de betrokkenheid bij projecten en het meedenken met de klant. Jouw toekomstige werkgever is daarmee naast producent ook leverancier van kennis, met een eigen Research en Development afdeling en een projectbureau. Door het samengaan van kennis met de flexibiliteit van de eigen productiefaciliteit is dit bedrijf in staat grote projecten turn-key aan te leveren. Jouw toekomstige werkgever is opgenomen in de top 250 groeibedrijven van Nederland!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau