Luba Uitzendbureau

Tank Inspecteur

 • Vacature
 • Noord-Holland
Den Helder
25 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je zal voornamelijk in de werkplaats werkzaam zijn met het inspecteren van offshore tank containers. Deze tanks, waarin allerlei verschillende vloeistoffen worden vervoerd, dienen periodiek gekeurd te worden, de bekisting van een tank 1 x per jaar en de tank zelf 1 x per 2,5 jaar. Tank afgekeurd? Met kleine aanpassingen kan het nog door naar de volgende ronde, stroop die mouwen maar op en jij geeft het weer een tweede kans. Dit betreft kleine werkzaamheden, grote werken worden uitbesteed. Naast verschillende checks zullen er tijdens inspectie diverse onderdelen moeten worden vervangen en/of gerepareerd.

Je werkt samen in een klein, maar groeiend team, je werkt nauw samen met de werkplaats chef en inspectie coördinator. Naast deze tank container inspecties worden er verschillende andere soorten inspecties uitgevoerd, deze gebeuren in de werkplaats, op de kade of bij een klant op locatie regio Den Helder. In sommige gevallen word er een container op het dek van een schip gelast zodat deze niet overboord kan slaan, ook deze lasnaden moeten gecontroleerd worden.
Het bedrijf is volop in beweging en constant op zoek naar nieuwe markten en inspectie diensten, dus mogelijkheden genoeg om door te groeien!

Wat wij bieden

 • Uitdagende positie in een groeiend bedrijf waar je elke dag bij leert, tevens worden er veel interne trainingen verzorgd.
 • Reiskostenvergoeding
 • Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00-16:30
 • Aantrekkelijk salaris
 • Jaarlijks groots feest!

Wat wij vragen

 • Je beheersing de Engelse taal in woord en geschrift is een pré
 • Je hebt affiniteit met techniek.
 • Je hebt VCA certificaat en een heftruckrijbewijs is een pre, dan ben je bereid deze te behalen.
 • Je kan zelfstandig werken maar ook deel kunnen uitmaken van een team
 • Je bent enthousiast en ambitieus en goede communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Familiebedrijf welke actief is over de hele wereld! Een bedrijf waarbij ze op een eerlijke en respectvolle manier te werk gaan en de medewerkers het belangrijkste kapitaal vinden. Dit zegt al zo veel over de sfeer binnen de organisatie.
Het bedrijf zet graag hun werknemers in op hun kracht, deze vacature is voor tankinspecteur omdat hier nu de nood ligt echter kan dit in de toekomst veranderen en zijn er weer andere kansen binnen het bedrijf, zo blijft jouw nieuwe baan altijd een uitdaging!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau