Luba Uitzendbureau

Base medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
1 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie ben jij allround actief op de loods waar containers zijn opgeslagen. Je laad en lost de containers en wagens, rapporteert schade aan je manager en verzorgt leveringen met de sprinter. Jij zorgt voor veiligheid op de loods door onder andere ladingzekeringen van vrachten te checken op veiligheid.

Los van veiligheid richt jij je ook op kwaliteit, gezondheid en milieu. Je volgt de vastgestelde regels procedures, richtlijnen en voorschriften bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Je informeert de planning over de status van lopende transportopdrachten en over de ladinggegevens (afmetingen, gewichten en ladingzekering). Je controleert de beschikbaarheid van verhuur/verkoop containers/baskets en zet deze klaar voor transport. Je geeft afwijkende condities van materiaal door aan de Fleet Manager. Waar nodig spring je bij als chauffeur op een vrachtwagen.

Jouw werktijden zijn van 8:00 - 18:00 uur. Je werkt ongeveer twee keer per maand in het weekend.

Wat wij bieden

  • Werken bij een tof internationaal bedrijf
  • Een veelzijdige functie waar je veel verschillende werkzaamheden verricht
  • Een goed uurloon
  • Goede werksfeer

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B, C en E
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau
  • Een heftruck certificaat, vca basis en ADR 1+& certificaten zijn een pré maar kunnen ook via het bedrijf of Luba behaald worden

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal bedrijf in de logistiek die alles kan transporteren, van gevaarlijke goederen tot uitzonderlijk transport. Het is een groot bedrijf met meerdere vestigingen door de hele wereld. Dit maakt dat er veel mogelijkheden zijn in het bedrijf voor groei. Zo kun je diverse trainingen en cursussen volgen om jezelf elke dag een beetje beter te maken. Dit bedrijf is erg betrokken richting zijn personeel en houdt oog voor iedere werknemer.
Je komt te werken met gezellige collega's die allemaal streven naar het zelfde resultaat : Het transport zo goed, snel en veilig mogelijk laten verlopen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau