Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie draag je mede zorg voor de inkomende goederen, je controleert of de administratie correct is verwerkt in het warehouse systeem, vervolgens zorg jij ervoor dat het op de juiste plek in het magazijn opgeslagen wordt zodat je collega's die bezig zijn met orderpicken niet misgrijpen. Wanneer de inkomende goederen verwerkt zijn, dan kijk je of er een collega is die een extra hulp kan gebruiken (met het picken van orders/ laden van orders). Teamwork!

Wat wij bieden

  • Fulltime functie in de dagdienst met uitzicht op vast dienstverband
  • Werktijden van 07:00 tot 15:30 uur
  • Mogelijkheden voor ontwikkeling en groei

Wat wij vragen

  • Minimaal 1 of 2 jaar allround werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Flexibele instelling en ervaring op de hef-/ reachtruck.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert expertise en kwaliteit in verlichting. Het bedrijf dat sinds 1946 bestaat, heeft een sterke traditie in degelijke, betrouwbare producten en is bovendien innovatief. Andere kernwaarden zijn duurzaamheid en zorg voor het milieu. De kracht is de toegevoegde waarde: de betrokkenheid bij projecten en het meedenken met de klant. Jouw toekomstige werkgever is daarmee naast producent ook leverancier van kennis, met een eigen Research en Development afdeling en een projectbureau. Door het samengaan van kennis met de flexibiliteit van de eigen productiefaciliteit is dit bedrijf in staat grote projecten turn-key aan te leveren. Jouw toekomstige werkgever is opgenomen in de top 250 groeibedrijven van Nederland!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau