Luba Uitzendbureau

Sales Support Medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Aalsmeerderbrug
27 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij wil alles regelen voor alle high-end klanten die alle soorten producten voor hun boten bij je kunnen bestellen. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden zijn: Het aannemen van de telefoon, het beantwoorden van interne en externe e-mail, het invoeren van orders en retouren, het nagaan van order status en de bijkomende administratieve afhandelingen. waar ligt het product en wanneer komt het aan in de loods? Jij informeert iedereen over dit proces die er belang bij heeft. Zoals je kan lezen is het erg veelzijdig en ondersteun jij jouw collega's waar nodig. Voor het communiceren met jouw collega's in Amerika is het van groot belang dat jij, naast de Nederlandse taal, de Engelse taal goed beheerst.

Als Sales Support medewerker bij deze kleine nederzetting hier in Nederland kan jij je ontwikkelen, hoe meer jij andere collega's kan ontzorgen des te beter. Hoe meer jij laat zien, des te meer mogelijkheden er zijn voor de functie.

Wat wij bieden

  • Een functie voor 40 uur per week
  • Je gaat werken bij een internationaal bedrijf
  • Contract bij Luba met uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Jij bent stressbestendig
  • Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie of heb affiniteit met verkoop
  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is één van 's werelds grootste bevoorraders van jachten. Van keukens tot cosmetica, alles wordt geleverd. Het is maar net wat de klant vraagt. Het team is hecht en gaat voor elkaar door het vuur. Samen zorgen jullie voor het beste resultaat en daarbij wordt er ook veel gelachen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau