Luba Uitzendbureau

Grondstoffencoach

 • Vacature
 • Zuid-Holland
Delft
25 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als grondstoffencoach bij deze afvalverwerker telt maar één ding; het vergroten van de bewustwording van inwoners op het gebied van afvalscheiding. Je brengt deze boodschap zo goed mogelijk over op de buurtbewoners van de verschillende gemeenten. Jij bent daarom kalm, oplossingsgericht en een kei in communicatie! Samen vertrek je met je ervaren collega om 07:00 in de bedrijfsauto. Jullie rijden voor de vuilniswagens uit en controleren de huisvuilcontainers op de juiste inhoud in de gemeenten: Rijswijk, Leidschendam- Voorburg, Wassenaar, Delft, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp. Is er afval weggegooid dat niet in de container thuishoort? Dan maak jij hier een melding van via een scanner. Vervolgens label je de container. Je zoekt wanneer mogelijk direct contact met de buurtbewoner om voorlichting en uitleg te geven over waarom de grondstoffen niet in de container thuishoren.

Als grondstoffencoach maak je samen met je collega´s een planning. Veelal in de wijken waar de meeste afkeur van grondstoffen is. Je monitort of de controles zorgen voor verbetering in het aanbod van grondstoffen. Vervolgens bundel jij al je bevindingen, gaat in overleg met de projectleider en draagt verbetervoorstellen aan. Vervolgens vertaal jij dit naar acties om de afvalscheiding in de buurt nog beter te laten verlopen. Je bent heel de dag in beweging dus jij bent in topconditie!

Wat wij bieden

 • Een baan waarbij je om 07:00 begint en dus ook weer lekker vroeg klaar bent!
 • Een mooi salaris van ?2285,- op basis van 36 uur met daar bovenop een vuilwerktoeslag van ?1,19 per uur
 • Een baan waarbij je 24 tot 36 uur kan worden ingeroosterd
 • Een baan waarbij je wordt opgeleid tot grondstoffencoach
 • Je werkt altijd in koppels!
 • Een baan waarbij je lekker in de buitenlucht werkt en maar 5% op kantoor zit
 • Parkeergelegenheid en een reiskostenvergoeding vanaf 10 km

Wat wij vragen

Voor deze functie beschik jij over een enorm verantwoordelijkheidsgevoel, omdat jij je hard maakt voor het milieu. Daarnaast maak jij gemakkelijk contact, want je gaat met de buurtbewoner in gesprek. Je kan op een rustige en duidelijke manier de boodschap overbrengen zodat men dit van jou aanneemt. Verder beschik jij over:
 • Mbo werk- en denkniveau
 • Een rijbewijs

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een inzamelbedrijf dat afval en grondstoffen inzamelt bij particuliere huishoudens. Zij halen al 20 jaar afval op en doen dit voor de gemeenten: Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk en Wassenaar.

Het is een gezellig bedrijf en er hangt een goede sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau