Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker inpak

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Delft
28 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

De productiemachine maakt verpakkingen en jij zorgt ervoor dat deze netjes op een pallet terechtkomen, zodat een collega deze pallets met de pompwagen naar de expeditie kan vervoeren. Aan jou de uitdaging om deze producten na te bewerken en met de zeefdruk te bedrukken met een logo, terwijl je voorzichtig met de breekbare materialen omgaat. Dit tempo kan fysiek erg zwaar zijn, maar dat betekent dat je aan het einde van de werkdag niet meer naar de sportschool hoeft! Je werkt in een dagdienst van 06:00 uur tot 16:00 uur.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan voor langere tijd bij een leuk, informeel bedrijf
  • Zolang je via Luba werkt, krijg je wekelijks uitbetaald
  • Een reiskostenvergoeding bij woon-werk verkeer vanaf 11 kilometer

Wat wij vragen

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kan goed werken in een drukke omgeving en pakt het werk zelf op
  • Ervaring als productiemedewerker of inpakker is een voordeel, maar jouw motivatie is net zo belangrijk

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een overkoepelende organisatie van bedrijven met voornamelijk industriŽle activiteiten op het gebied van verpakkingen, logistieke producten en bouwproducten. Op de locatie in Delft produceren zij voornamelijk isolatiemateriaal en verpakkingen van kunststof en piepschuim. Deze materialen produceren zij zelf en maken deze tot allerlei soorten vormen, afhankelijk van de wensen van hun klanten. Naast de Productieafdeling, heeft de locatie in Delft een grote Expeditieafdeling waar de producten worden verzameld en verzendklaar gemaakt worden. Er heerst een open en gemoedelijk sfeer binnen dit bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau