Stichting Brentano Amstelveen

Allround Medewerker Planning

 • Vacature
 • Parttime baan
 • Bijbaan
HBO
 • Noord-Holland
Amstelveen
14 september 2022
15 oktober 2022

Details van de functie

Logo Brentano Amstelveen is op zoek naar een allround Medewerker die op flexibele basis onze Planning komt ondersteunen voor plus/minus 2 a 3 dagen in de week (16-20 uur per week). Als allround Medewerker werk je vanuit Amstelveen binnen een team met gezellige collega’s. Je bent binnen deze functie betrokken bij verschillende aspecten van de Planning/P&O.

In deze functie heb je veelvuldig contact met verschillende partijen, dit vraagt om een klantgerichte instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door de ondersteuning die je biedt aan onze afdeling Planning werk je veelal in opdracht en dit vereist een soepele samenwerking. Het betreft een functie waarin veel ad hoc geschakeld wordt. Je bent een spin in het web! Je werkt veel onder tijdsdruk waardoor het belangrijk is dat je goed prioriteiten weet te stellen en nauwkeurig werkt. Je hoeft niet alles te weten want wij zorgen dat je het leert ‘on the job’!

Verder vinden wij een gevoel voor humor een vereiste! Wij werken hard maar houden ook van een grapje, wij hebben het vooral erg leuk samen!

Klinkt deze brede functie als de ideale flex-baan? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
 • Je meldt nieuwe zzp’ers in dienst, verzorgt in-, door- en uitstroom mutaties (indien nodig) en handelt daarbij naar de wet- en regelgeving;
 • Je bent een vraagbaak voor zzp’ers voor vragen omtrent CAO, (nieuwe) diensten en procedures.
 • Je zorgt ervoor dat iedere zzp’er tijdig de juiste documenten aanlevert, ondertekend en ontvangt.
 • Je denkt actief mee over interne (proces)verbeteringen.

Kortom je houdt je bezig met alle administratieve werkzaamheden op de afdeling Planning voor onze flexers en uitzendkrachten. Bovenstaande is een kleine greep uit de werkzaamheden, deze functie is zeer gevarieerd…geen dag is hetzelfde!

Afhankelijk van je ontwikkeling kunnen je taken en verantwoordelijkheden verder worden uitgebreid.

Wie ben jij?
Je bent spontaan, switched makkelijk tussen taken en legt snel contact. Door jouw brede interesse schakel jij je graag en makkelijk tussen de verschillende disciplines binnen onze organisatie.
Je studeert momenteel aan het HBO/WO in de richting van bijvoorbeeld organisatiewetenschappen, HRM of communicatie.
Je bent beschikbaar om 2 tot 3 dagen (16-20 uur) per week te werken.
Wat bieden wij?

Een afwisselende functie met veel uitdaging en een flexibel contract van 7 maanden (met intentie tot verlenging). Het gezellige kantoor bevindt zich in een van onze woonlocaties en ligt centraal in Amstelveen vlakbij de Amstelveense Poel en het Stadshart. Er zijn diverse opleidingsmogelijkheden en interne trainingen mogelijk. In deze functie wordt je salaris ingeschaald, afhankelijk van je opleiding en ervaring, volgens onze VVT-CAO in schaal FWG 25. Je krijgt een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantietoeslag van 8%, fietsplan, goede pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en de mogelijkheid om je aan te sluiten bij collectieve ziektekostenverzekering. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Word jij ons nieuwe collega?! Wij kijken uit naar je sollicitatie, deze ontvangen wij graag voorzien van CV en motivatiebrief. Wil je meer weten over de vacature neem dan vrijblijvend contact op.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Cynthia van Ling
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Stichting Brentano Amstelveen gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.