Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijnmedewerker ben jij een belangrijke schakel binnen deze organisatie. Zo ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen van platen voor het verschepen van diverse onderdelen. Daarnaast zorg jij ervoor dat deze op een nette manier worden verpakt en dat jij samen met jouw directe collega's zorgt voor een opgeruimd magazijn.

Het betreft een fulltime baan van maandag tot en met vrijdag waarbij er wordt gewerkt tussen 08:00 en 20:00 uur.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende fulltime baan in een internationale omgeving
  • Bij goed functioneren kans op een vast dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
  • Elke vrijdag wordt er lunch vanuit de organisatie geregeld!

Wat wij vragen

  • Je bent een echte teamplayer en weet van aanpakken
  • Jij beschikt over een heftruckcertificaat
  • Flexibel om in wisselende diensten te werken

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een wereldwijde leverancier van transport- en logistieke diensten. Zij hebben kantoren in meer dan 80 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten. Zij hebben een Nederlandse organisatie die is onderverdeeld in de drie divisies Air & Sea, Road en Solutions. Binnen Air & Sea bieden zij oplossingen voor de meest veeleisende logistieke uitdagingen in zee- en luchtvracht wereldwijd. Binnen Road vervoeren zij dagelijks goederen met meer dan 20.000 vrachtwagens naar elke gewenste bestemming binnen Europa. Binnen Solutions werken zij samen met de klanten om logistieke oplossingen te ontwikkelen die de algehele efficiŽntie verhogen en de kosten verlagen. Hiervoor hebben zij meer dan 700.000 m2 alleen al in Nederland in diverse magazijnen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau