Luba Uitzendbureau

Loodsmedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
's-Gravenzande
30 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Heb jij tijd over aan het aan het eind van de dag, na school of naast een andere baan? Ga dan aan de slag als loodsmedewerker! Je werkt maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur. De transportwereld is flexibel, jij hebt dus ook een flexibele werkhouding. De ene keer ben je voor 20.00 uur klaar, de andere keer kan het zijn dat je wat langer doorwerkt omdat er een vrachtwagen in de file heeft gestaan. Dit is voor jou geen probleem! Bij jouw toekomstige werkgever ben jij tijdens het spitsuur aan het werk. De vrachtwagens komen aan en deze los jij! Je brengt de goederen naar de juiste plek en je laat samen met jouw collega's de loods weer netjes achter voor de volgende dag. Dit bedrijf is typisch Westlands: hard werken, maar ook ruimte voor een grapje tussendoor! Wanneer ga jij hier aan de slag?

Wat wij bieden

  • Een lekker salaris
  • Gezellige collega's
  • Doorgroeimogelijkheden tot planner of fulltimer
  • Aan de slag bij een steady familiebedrijf

Wat wij vragen

  • Flexibele werkhouding
  • Beschikbaar in de avond

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever staat elke dag klaar voor zijn klanten en werknemers. Dit doen ze al 130 jaar lang! Zij vervoeren goederen naar binnen- en buitenland. Daarnaast hebben ze een grote opslagloods van 6000 m2, hier worden goederen opgeslagen van klanten. Dit kunnen lege vaten zijn, maar ook drogisterij-artikelen en witgoed. Als je aan de slag gaat bij dit bedrijf, kom je in warm bad; het is één grote familie! Jouw toekomstige werkgever ademt de Westlandse mentaliteit. Ze zijn flexibel en werken hard om het doel te behalen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau