Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij begint je dag door in te klokken bij de ingang rond 16:00 uur en daarna ga je samen met jouw collega's de dag doorspreken. Wat moet er gebeuren en wie doet wat? De voornaamste werkzaamheden zijn het klaarzetten van orders en goederen voor de volgende dag, het opruimen van het magazijn, orderpicken en het inruimen aan de hand van de heftruck. Heb je geen certificaat dan kan je die altijd via ons behalen. Het is dus zeer divers werk en iedereen helpt elkaar.

Wat wij bieden

  • Fulltime (38,75 uur) functie van 5 dagen in de week.
  • Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van ? 0,19 per elke km die je aflegt
  • Een baan waar geen dag hetzelfde is en je uitzicht hebt op vaste dienst!
  • Leuke werkgever en collega's

Wat wij vragen

  • Jij bent 5 dagen in de week beschikbaar
  • Enige ervaring in het magazijn is mooi meegenomen. Heb je dit niet? Geen zorgen! Motivatie is nog altijd het meest belangrijk
  • Jij moet een VOG kunnen aanvragen (die je daarna bij Luba declareert)
  • Jij beheerst de Nederlandse taal of spreekt vloeiend Engels

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert schoenen en sportkleding vanuit het magazijn. Goederen komen binnen, worden opgeslagen en vervolgens weer geŽxporteerd door heel Europa. Nederland heeft een vestiging gevestigd in Heerhugowaard. Het is een organisatie met een informele West-Friese mentaliteit waarbij proactief handelen erg wordt gewaardeerd. Kortom, het is een resultaatgerichte no-nonsens organisatie met korte communicatielijnen op de werkvloer. In de huidige situatie is geen dag hetzelfde.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau