Luba Uitzendbureau

Monteur reclame

  • Vacature
VMBO
  • Limburg
Valkenburg
25 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Elke dag start je om 08.00 uur in de werkplaats. Hier ga je samen met collega's trotters (mobiele billboards) voorbereiden voor plaatsing. Je zet de frames in elkaar en je bevestigt de prints op de trotters. Na twee maanden álles op de werkplaats gezien te hebben ben je helemaal klaargestoomd om de borden, de frames en de raamstickers op locatie te plaatsen! Je gaat dan samen met een ervaren monteur in een uitgeruste werkbus op pad. De ervaren monteur zal je alle verdere kneepjes van het vak leren.

Je gaat dus op verschillende locaties (raam)stickers plakken, maar ook zorg je ervoor dat de trotters worden voorzien van nieuwe opdrukken en frames. Het kan voorkomen dat een trotter op 15 meter hoogte is, gelukkig heb jij geen hoogtevrees! Uiteraard zal dit altijd veilig plaatsvinden. Als alle werkzaamheden bij een trotter klaar zijn, maak jij een foto van het eindproduct. Deze worden namelijk altijd naar de klant verstuurd om te laten zien hoe het eindresultaat eruit ziet.

Om 16:30 zit jouw werkdag er weer op en kan je weer op weg naar huis, onderweg kom jij vele trotters tegen die jij met trots hebt geplaatst!

Wat wij bieden

  • Een gezond en groeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Bij goed functioneren een uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent gewend met gereedschap te werken
  • Je hebt geen hoogtevrees
  • Je beschikt over een rijbewijs B

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in buitenreclame. Ze maken de producten altijd op maat en doen dat volledig in eigen huis. Voor klanten plaatsen ze trotters, frames, reclameborden en raamstickers door heel Nederland én daarbuiten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau