Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Nieuwerkerk a/d IJssel
30 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als productiemedewerker ga je aan de slag in een stabiele, leuke organisatie met toekomstperspectief. Want, als je goed functioneert en je vindt het werk leuk, dan kun je de komende jaren doorgroeien tot een vaste waarde voor deze organisatie. Jouw werkzaamheden variŽren van het sorteren van schapendarmen en varkensdarmen, tot het bundelen van de darmen en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Uiteraard werk je in een zeer schone werkomgeving en worden de vleeswaren geleverd in zoutwater vaten, er is dus weinig tot geen bloed te zien. Ook zijn de darmen schoon. Jullie taak is gericht op het sorteren en bundelen van de darmen, daarna worden de producten doorgestuurd naar de worstfabrikanten.
Jouw werktijden zijn van 09:30 - 18:00 uur of van 08:00 - 17:00

Wat wij bieden

  • Functie met uitzicht op vast dienstverband
  • Een middelgroot en gezellig team van ongeveer 15 personen
  • Reiskostenvergoeding

Wat wij vragen

  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je bent een loyale werknemer die graag deze functie voor de lange termijn wil aannemen

Over het bedrijf

Je komt in een zeer schone productie/logistieke omgeving te werken. Jouw toekomstige werkgever verwerkt en distribueert voornamelijk schapendarmen en varkensdarmen. De darmen worden schoon aangeleverd om hier gesorteerd en beoordeeld te worden om vervolgens door te gaan naar de eindproducent die er diverse vleesproducten van maakt, zoals worst. De afdeling Productie bestaat uit 15 gezellige maar hardwerkende collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau