Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Nieuwegein
26 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij gaat aan de slag bij het gezelligste bedrijf in Nieuwegen. Samen met een team van 20 mensen ben jij verantwoordelijk voor het logistiek proces! Jij haalt de verschillende soorten groenten op uit de vrachtwagen en brengt deze naar de snijmachines. Vervolgens gooi je deze groenten in de snijmachines en worden deze gesneden in kleine blokjes van 1 bij 1 cm. Nadat deze gesneden zijn, worden deze verpakt en verzendklaar gemaakt voordat ze bij de supermarkt belanden bij jou in de buurt!

Heb je vragen over bepaalde werkzaamheden? Dan kan je deze aan iedereen vragen, Al jouw toekomstige collega's helpen je graag! Jouw werkdag zal om 07:00 van start gaan en eindigt om 16:00, maar af en toe wat langer werken is geen probleem voor jou! De werktijden voor zaterdag zijn net wat anders: je werkt alleen in de ochtend, van 07:00 tot 12:00.

Wat wij bieden

  • Informele werksfeer
  • Uitzicht op vast contract
  • Een gezellige baan waar geen dag hetzelfde is!

Wat wij vragen

  • Een keer op de zaterdag werken is geen probleem voor jou
  • Doorzettingsvermogen
  • Fysiek werk is voor jou geen probleem voor jou

Over het bedrijf

Dit bedrijf is actief in de groothandel branche. Zij zijn een van de grootste leveranciers op het gebied van AGF (Aardappels, Groente, Fruit) Dit bedrijf is begonnen als familiebedrijf en hebben ondertussen 4 vestigingen! Deze worden tevens nog gerund door de familie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau