Luba Uitzendbureau

Manager werkplaats interieurbouw

  • Vacature
  • Noord-Holland
Medemblik
25 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van de leidinggevenden op de werkvloer. De werkvloer - ook wel de fabriek genoemd - bestaat uit ongeveer twintig medewerkers. Deze twintig medewerkers worden aangestuurd door vier leidinggevenden. Jij neemt de coaching en aansturing van deze vier leidinggevenden op je. Jouw taken zijn voornamelijk het kritisch bekijken van het het hele werkproces en hier verbetervoorstellen voor doen. Het is een pré als je gewerkt hebt met LEAN, maar dit is geen harde eis.

De fabriek heeft nog een slag te slaan in het verbeteren van de effiency vanaf het punt dat de grondstoffen de fabriek in komen tot het moment dat de producten kant en klaar de deur uitgaan voor de montage. Ook is er nog een slag te slaan in het verbeteren van de coaching van medewerkers. Jij begeleidt leidinggevenden hierin en voert regelmatig gesprekken met hen tot betere resultaten te komen. Af en toe spring je ook op de heftruck om mee te helpen op de werkplek als dit nodig is, maar dit is zeker niet jouw hoofdrol.

Wat wij bieden

  • Een fulltime werkweek met een mooi salaris tussen de ? 3.000,- en ? 4.000,- per maand
  • Een no-nonsense werkplek waar je veel impact kan maken
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
  • Werken bij een groeiende interieurbouwer die volop in ontwikkeling is!

Wat wij vragen

  • Je bent in staat om kritisch te kijken naar bedrijfsprocessen en hier verbetervoorstellen voor te doen
  • Je kunt goed communiceren en coachen: recht door zee maar toch tactisch
  • Je vindt het niet erg om af en toe bij te springen op de werkplaats

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever maakt deel uit van een grotere businessgroep. Samen met je collega's verzorg je de complete binnenafbouw voor kleine en grote aannemersbedrijven, winkels, winkelketens, architecten en projectontwikkelaars.
De projecten zijn altijd weer anders en altijd maatwerk. Wat de klant wil, wordt hier gemaakt. Dit varieert van de inrichting van een fastfoodketen tot de inrichting van supermarkten of tankstations.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau