Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Enkhuizen
25 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze logistieke functie laad je grafkisten in de vrachtwagen. Eerst til de de grafkist op een elektrische lift (til-hulp), dit zorgt ervoor dat je de grafkist gemakkelijker de vrachtwagen in krijgt. Als de grafkist bijna in de vrachtwagen is, geef je de grafkist nog een klein zetje, zodat hij helemaal van de elektrische lift af is. Je werkdagen zijn maandag t/m vrijdag van 07:00-15:30. Dit is dan 37.5 uur per week.

Wat wij bieden

  • Een werkweek van 37,5 uur
  • Kans op overname door het bedrijf

Wat wij vragen

  • Minimaal 37.5 uur beschikbaar zijn
  • Flexibel, bereid om af en toe een uurtje over te werken
  • Geen fysieke klachten
  • Een verantwoordelijkheidsgevoel hebben

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een producent en leverancier van uitvaartkisten. De onderneming is gevestigd in Enkhuizen en heeft 84 jaar ervaring op het gebied van produceren en assembleren van uitvaartkisten. Het assortiment is zeer uitgebreid; van eenvoudige standaardkisten tot zeer luxe modellen. Om te voldoen aan persoonlijke wensen maken zij met regelmaat producten op maat. Met de komst van geavanceerde computergestuurde machines is het productieproces de laatste jaren behoorlijk veranderd. De medewerkers maken echter het verschil. Zij zorgen er dagelijks voor dat kwalitatief hoogwaardige producten worden geproduceerd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau