Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider/Calculator

Details van de functie

Logo Over het werk

Samen een veilige werksituatie op hoogte: dat is waar jouw nieuwe baan om draait. Het is jouw verantwoordelijkheid om met jouw technische kennis te bepalen welke valbeveiligingsoplossingen ingezet moeten worden voor een specifieke klus. Iedere dag is anders, waardoor je direct verschillende situaties voorgeschoteld krijgt. Je werkt dagelijks vanuit technische systemen waarin je de opdrachten bestudeert. Uit jouw bevindingen bepaal je vervolgens welke oplossingen er moeten komen. Samen met de accountmanager controleer je of de geboden oplossing de juiste is en of deze aansluit bij het vraagstuk van de opdrachtgever. Klopt alles? Dan wordt alles verwerkt in een offerte die de verantwoordelijke accountmanager doorneemt met de klant.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris
  • Een erg goede werkgever met een prettige werksfeer
  • Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen het bedrijf

Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 Bouw of Werktuigbouwkunde (of vergelijkbaar)
  • Je bent bekend met AutoCad en Revit/BIM
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Engels is een pré
  • Je herkent jezelf als doortastend, communicatief sterk, service- en klantgericht
  • Je bent een echte teamspeler

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Met ruim 140 medewerkers bieden zij hoogwaardige dienstverlening en leveren zij betrouwbare oplossingen op het gebied van veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Van het installeren van veiligheidsvoorzieningen zoals ankerpunten op daken tot het inzetten van rescueteams en mangatwachten. Van het leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen tot keuring en inspectie. En van het geven van trainingen in veilig werken tot het meten van gevaarlijke gassen in besloten ruimten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau