Luba Uitzendbureau

Leerling installatietechniek

 • Vacature
 • Tijdelijk
VMBO
 • Noord-Holland
Zwanenburg
30 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Heb je een verkeerde studiekeuzegemaakt? Of heb je een baan waarmee je niet happy bent? Of wil je gewoon erg graag met je twee rechterhanden aan de slag als installatiemonteur? Dan is dit de vacature waar je op moet reageren! Dit bedrijf biedt jou de mogelijkheid tot het volgen van een mbo-opleiding (niveau 2 of 3) in de installatietechniek. Ben jij een match en mag je na het sollicitatiegesprek aan de slag? Dan ga je direct op contract bij dit bedrijf. Hoe fijn is dat..?!

Het is hard werken. Je gaat fulltime aan de slag en tw avonden in de week naar school. Dit vraagt natuurlijk flexibiliteit en een flinke dosis doorzettingsvermogen van jouw kant. Maar jouw nieuwe werkgever maakt het je daarin ook niet lastiger dan nodig. Tijdens een schoolavond, wordt er voor een goede avondmaaltijd gezorgd en de opleidingen zelf worden op locatie gegeven. Geen extra reistijd dus. Er komt tw keer per week een docent van het roc om les te geven. Voor de lessen in de installatietechniek is er een compleet 3-kamer appartement nagebouwd, waarin ze verschillende situaties kunnen schetsen die jij straks tegenkomt in het werkveld. Op deze manier word jij klaargestoomd voor de toekomst. Hierbij krijg jij natuurlijk de nodige ondersteuning van ervaren collega?s.

Jouw eerste stappen tijdens je opleiding in het werkveld doe je niet alleen. Samen met een ervaren collega, die de rol van mentor op zich neemt, zal je alle fijne kneepjes van het vak te zien krijgen en eigen maken. Als je de basis eigen hebt gemaakt en je opleiding vorm begint te krijgen, ga je met een eigen bus de weg op naar verschillende klussen door het land.

Wat wij bieden

 • Uitzicht op een geweldige toekomst als installatiemonteur
 • Een passend salaris tijdens je opleiding (tussen ?1.800,- en ?2.000,- bruto per maand)
 • Werken bij een bedrijf met geweldige ambities
 • Na je opleiding genoeg kansen om door te groeien
 • En last but not least, je krijgt direct een contract bij deze fantastische organisatie

Wat wij vragen

 • Affiniteit met (installatie)techniek, bijvoorbeeld: je bent in je vrije tijd bezig met onderhoud aan je brommer/scooter of je vindt het mega interessant hoe iets werkt en haalt het daarom uit elkaar
 • Je hebt een vlotte babbel en beheerst de Nederlandse taal goed
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je bent ontzettend gemotiveerd en een echte doorzetter
 • Je bent bereid om minimaal n keer per week in de schoolbanken te zitten

Over het bedrijf

Dit cv-ketelinstallatiebedrijf is een snel groeiende organisatie op het gebied van service en onderhoud voor centrale verwarmingsinstallaties. Ze zijn een excellent opleidingsbedrijf, dat er op gericht is mensen op te leiden en te begeleiden in de installatietechniek. Zij coachen en begeleiden medewerkers in de praktijk en bieden in combinatie hiermee opleidingen aan voor landelijk erkende diploma's als monteur, werktuigbouwkundige, elektricien, onderhoud- en servicemonteur installatietechniek en servicetechnicus. Het is hard werken, maar er staat wel een goed salaris, uitstekende materialen, fijne collega's en een geweldige opleiding tegenover.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau