Luba Uitzendbureau

Commercieel Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als commercieel medewerker binnendienst heb je een super veelzijdige baan! Zo ondersteun je de verkopers uit de buitendienst met het voorbereiden van offertes met de bijbehorende calculaties, vraag je offertes op bij leveranciers en beoordeel je deze, houd je contact met leveranciers over productontwikkelingen en ben je op de hoogte van laatste ontwikkelingen in onze branche en verwerk je verkoopgegevens en houd je verkoopprijzen up-to-date.

Naast dit takenpakket zal je af en toe je collega's van de showroom uit de brand door in te springen achter de balie! Kortom, je zal je hier nooit hoeven te vervelen.

Wat wij bieden

  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Een gezellig en enthousiast team dat staat te springen om jou te leren kennen
  • Diverse mogelijkheden tot extra opleidingen en scholing

Wat wij vragen

  • Je weet van aanpakken en bent leergierig
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie en/of hebt een diploma op zak van een passende opleiding
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een dynamische en service gerichte onderneming die gespecialiseerd is in de verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud van tractoren en tuin- en parkmachines. Zij helpen zowel de zakelijke als de particuliere klanten met het vinden van een kwaliteitsmerk dat bij de klant past!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau