Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Inside Sales medewerker heb jij als doel om interne en externe klanten zo efficiŽnt mogelijk te helpen en op deze manier bij te dragen aan het behalen van onze (commerciŽle) doelstellingen. Binnen deze functie ligt jouw focus op Security en ben jij verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van relaties met klanten, up-to-date houden van de systemen, het doorgeven van informatie omtrent aanbiedingen en/ of promoties en het opvolgen van binnenkomende e-mails. Mocht er een technische vraag binnen komen waar jij het antwoord niet op hebt? Geen probleem, jouw technische collega?s staan voor jou klaar!

Het betreft een tijdelijke functie voor 6 maanden waarbij kans op langere tijd eventueel mogelijk is.

Wat wij bieden

  • Bij goed functioneren kans (indien gewenst en mogelijk) op een langere tijd
  • Informele werkomgeving bij een hecht team
  • Twee tot drie dagen thuiswerken met reiskosten en een thuiswerkvergoeding
  • Laptop vanuit de organisatie

Wat wij vragen

  • Positieve communicatieve vaardigheden, zowel via de telefoon als via e-mails
  • Jij hebt enige commerciŽle ervaring
  • Jij weet initiatief te nemen
  • Beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift

Over het bedrijf

Dit bedrijf is wereldspeler in de IT-sector met een Amerikaanse cultuur. Echter wijkt dit team hier enigszins vanaf, door zeker ook fun te integreren in hun werkweek. Het is een gemÍleerd gezelschap van ongeveer 40 werknemers (waarvan 20 werknemers in de buitendienst) met verschillende leeftijden en opleidingsniveaus, maar iedereen heeft een vlotte babbel en levert de beste service aan hun klanten. Zodoende zijn samenwerken en collegialiteit erg belangrijk binnen dit team. Het bedrijf vindt deze zaken ook erg belangrijk, dus op elke verdieping is een koffiecorner met luxe fauteuil en fruit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau