Luba Uitzendbureau

Servicemonteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Als servicemonteur ben je in de buitendienst aan het werk. Plaatsen, onderhouden en repareren, 3 belangrijke werkwoorden in jouw nieuwe baan. Ga je dit direct alleen doen? Dat kan wanneer jij al de nodige ervaring hebt, maar is zeker niet nodig. Dit bedrijf wil investeren in nieuw personeel, dus ook in jou! Interne opleidingen én externe cursussen, alles voor jouw ontwikkeling. Uiteindelijk ben jij dan de servicemonteur die 'alle automaten' kent, en op de juiste manier bij klant weet te plaatsen. Ja, je leest het al: je komt bij klanten over de vloer. Je bent dus hét visitekaartje, geeft uitleg én houdt ook je oren open voor eventuele commerciële kansen, die je dan intern doorspeelt aan de verkoopafdeling.

Loopt jouw dag altijd volgens een planning? Niet altijd! Want storingen melden zich helaas niet al dagen vooraf, maar komen plotseling en dan kan het zijn dat het servicecontract van die klant zegt dat je binnen een aantal uur de storing opgelost moet hebben. Dat betekent dus dat je soms flexibel moet schakelen. Maar dat is ook weer de afwisseling die het leuk maak én je bent 'de redder in nood', want wie wil er zonder koffie zitten?

Een leuke technische buitendienst functie waarin je kan groeien in kennis en kunde, ben jij de match voor deze baan?

Wat wij bieden

  • Salaris afhankelijk van je ervaring tussen ? 2.500 en ? 2.750 per maand o.b.v. 40-uur
  • Na het goed doorlopen van je uitzendperiode een contract bij dit bedrijf
  • Een werkgever die in jou wil investeren om samen een mooie arbeidsrelatie op te bouwen
  • Onkostenvergoeding van maximaal ? 65 per maand voor kosten onderweg (broodje, drankje etc.), tijdens de uitzendperiode dien je wel alle bonnen te kunnen overleggen bij ons!
  • Een interne opleiding op een andere locatie kan tot je inwerkperiode behoren

Wat wij vragen

  • Technische affiniteit wat te herleiden is uit jouw opleiding, werkervaring of vrijetijdsbesteding
  • Rijbewijs B
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal omdat je instructies aan automaten gaat geven

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel met meerdere vestigingen in Nederland. Een leuk bedrijf met een collegiale sfeer. Een werkgever die met je meedenkt en waar je de directeur gewoon bij zijn voornaam kan noemen. Ze zijn ambitieus, maar bovenal ook bewust van wat hun kracht is: goede service verlenen bij een goed product.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau