Luba Uitzendbureau

Administratief productiemedewerker (tijdelijk)

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Utrecht
Vianen
7 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als administratief productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor de invoer van de juiste gegevens in het systeem. Iedere dag komen er pakketjes binnen met producten van de klant. Deze producten hebben een serienummer dat secuur moet worden ingevoerd in het systeem en waarbij moet worden aangegeven wat er mis is met het product of wat er moet worden gemaakt. Na het invoeren controleer je de bestelbon en zorg je dat deze juist wordt verzonden. Al laatste pak jij het product weer in zodat het 's avonds met het vliegtuig direct naar de fabriek kan worden gebracht.

Wat wij bieden

  • Een contract direct bij het bedrijf
  • Een functie binnen een gezellig team
  • Een bonusregeling waarbij je tot ?1000,- extra kan verdienen

Wat wij vragen

  • Je kunt secuur werken
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar
  • Ervaring met administratieve processen is een pré

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationale organisatie waar vanuit de Nederlandse groothandelsorganisatie met 50 medewerkers winkels worden voorzien van gehoorapparatuur en randapparatuur. Ook verzorgen zij de reparaties en klachtafhandeling. Het bedrijf heeft een letterlijk en figuurlijke open deuren cultuur en kenmerkt zich door de prettige interne sfeer.

Het team bestaat uit 15 medewerkers onder begeleiding van twee afdelingshoofden. Dit is een echte people manager, what you see is what you get. Het bedrijf heeft goede arbeidsvoorwaarden en wanneer er successen zijn behaald worden werknemers hier dan ook goed voor beloond. Er is een mooie kantine, waar in groepen wordt geluncht.

Overwerken is voor jou ook geen probleem. Dit komt niet met regelmaat voor maar wordt vaak van te voren gepland en gaat gepaard met een gezellig gezamenlijk diner (bijvoorbeeld samen pizza of chinees).

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau