Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker houtbewerking

Details van de functie

Logo Over het werk

Je begint je werkdag om 7.00 uur. Als productiemedewerker houtbewerking ga je samen met je collega's aan de hand van aanvragen van de klant de mooiste hout systemen maken. Hierbij moet je denken aan plafonds, wanden en gevels voor bedrijven. Deze producten toveren gebouwen om tot ware kunstwerken. Het productieproces verloopt in verschillende stappen: namelijk de voor-, en eindafwerking. Op iedere afdeling staan verschillende machines die kunnen worden ingesteld naar de wensen van de klant. Jij bedient deze machines zodat de houtbewerking zo goed mogelijk verloopt. Dit doe je samen met je collega's, maar kan op de lange termijn ook zijn dat je ze zelfstandig gaat bedienen. Als je hier aan de slag gaat wordt er gekeken op welke afdeling jij het beste past zodat je met plezier naar je werk gaat. Om 16.00 uur sluiten jullie het werk af en ga je naar huis.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie op de werkdagen maandag t/m vrijdag
  • Een kans om overgenomen te worden door het bedrijf
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid om via een mobiliteitsplan een elektrische fiets te regelen voor vervoer naar werk

Wat wij vragen

  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je bent gemotiveerd en je vindt teamwork belangrijk
  • Je werkt nauwkeurig en bent proactief
  • Je hebt affiniteit met hout
  • Beschikt over eigen vervoer

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een industrieel producent en leverancier van houten systemen gemaakt van duurzame materialen. Door innovatie en jarenlange ervaring, op zowel nationaal als internationaal gebied, levert het bedrijf praktisch toepasbare, maar vooral stijlvolle en duurzame bekleding voor plafonds, wanden en gevels van hout.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau