Luba Uitzendbureau

Machine operator

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Machine Operator Productie werk je met de modernste machines. Het geeft een gevoel van trots om de door jou geproduceerde producten te zien schitteren in de schappen van de supermarkt! Of het nu om snijden, wassen en drogen of het verpakken van verse groenten gaat, geen dag is hetzelfde. Werkend in ploegendiensten zorg je er tijdens jouw dienst voor dat de productielijn waar jij verantwoordelijk voor bent op tijd wordt bevoorraad en stuur je de medewerkers aan die werkzaam zijn aan jouw lijn. Daarnaast voer je diverse kwaliteitscontroles uit zodat alleen producten van de allerbeste kwaliteit bij onze klanten in de schappen komen te liggen.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie voor 38 uur per week
  • Werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stil staat
  • Een goed salaris exclusief een gemiddelde ploegentoeslag van 20%
  • Uitzicht op een vast contract
  • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden

Wat wij vragen

  • In het bezit van eigen vervoer
  • Ervaring met of interesse in het werken als Machine Operator
  • Bereid om te werken in een gekoelde omgeving van 4 graden
  • Flexibiliteit, want je werkt in dagdiensten, avonddiensten en weekenden

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote speler in de foodbranche. Het is een vooruitstreven en innovatief bedrijf dat verse groenten, salades en fruit snijdt, wast én verpakt. Nieuwe medewerkers zijn altijd verbaast over hoeveel zij organiseren voor het personeel. Denk hierbij aan barbecues, zaalvoetbaltoernooien, feestavonden, bingo avonden, bezoek voetbalwedstrijden, enzovoort! Elke maand wordt er wel iets georganiseerd, behalve in de zomermaanden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau