Luba Uitzendbureau

Plant Operator

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Holland
Velsen
7 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

De verbindende factor zijn ligt jou wel en het is voor jou dan ook vanzelfsprekend dat je er voor je collega's bent. Jij coacht, motiveert en haalt het beste in iedereen naar boven! Met jou als leidinggevende loopt alles op rolletjes omdat je hier ervaring in hebt binnen een industriŽle-/bouwomgeving. Het is belangrijk dat je altijd voor het beste resultaat gaat en daarin dus de keuzes weet te maken waarbij je met de minste kosten de meeste kwaliteit weet te leveren. Daarnaast draai jij voor administratief werk je hand niet om en vind jij het interessant om in een sterk digitaliserend bedrijf aan de slag te gaan. Kortom jij bent de voorbeeldfunctie die wij zoeken die gaat helpen het proces draaiende te houden bij dit leuke bedrijf!

Wat wij bieden

 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Je ontvangt 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.
 • Uiteraard ontvang je ook een reiskostenvergoeding voor de kilometers die je voor je werk maakt
 • Een marktconform salaris

Wat wij vragen

 • Werkervaring in de techniek en/of de industrie een eis evenals een rijbewijs ťn eigen vervoer in verband met het werken in de ploegendiensten
 • Een VCA en/of heftruckcertificaat is tevens een pre
 • Werken als allround procesoperator is jouw droom en je hebt dan ook duidelijk een grote affiniteit met techniek

Over het bedrijf

De werkgever waar jij voor aan de slag gaat behoort tot de wereldtop in de markt van cement, zand, grind, betonmortel en zelfs nog meer! Om deze reden zou jij zomaar bij een van de belangrijkste bouwmateriaal producenten van de wereld kunnen werken. Belangrijke klanten van dit bedrijf dat staat voor Nederlands cement zijn onder andere aannemers, betoncentrales, producenten van betonproducten, bouwmaterialenhandels en producenten van droge mortel.

Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau