Luba Uitzendbureau

Operator in opleiding

 • Vacature
VMBO
 • Zuid-Holland
Sassenheim
27 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij dit bedrijf word je binnen zes weken opgeleid tot operator. Samen met een aantal andere, nieuwe collega?s starten jullie in een klas.

In het begin van het leertraject zal je veel theoretische kennis opdoen. Deze lessen worden gegeven door een operator die al jaren werkzaam is bij de organisatie. Hij kan dus alle kneepjes van het prachtige vak van operator haarfijn uitleggen en inzoomen op de machines waarmee wordt gewerkt. De theoretische lessen worden afgewisseld met e-learnings en praktijklessen. Volgens een goed in elkaar gezet programma ga je stapsgewijs de opgedane kennis in de praktijk toepassen.

Wat ga je dan precies in de praktijk doen? Je leert hoe je de snijlijnmachine op- en ombouwt en hoe je efficiënt het vleesproduct snijdt volgens de productienorm. Ook verwissel je de folie en de stickers tijdens het productieproces en leer je hoe je kwaliteitscontroles uitvoert.

Klinkt dit als veel en vraag je je af of het wel haalbaar is in zes weken? Geen zorgen, dat gaat lukken. Je krijgt namelijk de juiste, persoonlijke begeleiding. Bij de start van de klas word je gekoppeld aan een buddy die je het hele traject bijstaat. Ook krijg je niet alle informatie in één keer toegereikt, dit gaat stapsgewijs. Daarnaast word je specifiek opgeleid binnen deze zes weken om de snijlijn te kunnen bedienen. Hierdoor werk je gericht toe naar wat uiteindelijk je werk gaat zijn: het bedienen van de snijlijn! Uiteraard hangt het succes van het leertraject ook af van de inzet en energie die jij er zelf insteekt. We gaan er dan ook vanuit dat je gemotiveerd bent om het tot een goed einde te brengen.

Na zes weken werken-leren kan je zelfstandig de snijlijn machine bedienen. Houdt het leertraject hierna op? Dat ligt eigenlijk aan je eigen wensen. Wanneer je de ambitie hebt om meerdere productielijnen te kunnen bedienen, dan is de mogelijkheid zeker aanwezig om verder geschoold te worden.

Wat wij bieden

 • Je bent 40 uur per week beschikbaar en bereid zo nu en dan op zaterdag over te werken
 • Tijdens het leertraject werk je in de dagdienst (06.30 - 15.30 uur)
 • Na het leertraject is ook de optie aanwezig om in 2-ploegendienst te werken. Hierbij zijn de werktijden 6.30 - 15.30 en 15.30 - 00.30 uur
 • Salaris minimaal ? 2.370,-- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring kan dit oplopen tot ? 2.824,-- bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag
 • Reiskosten ook binnen 10 km

Wat wij vragen

 • Minimaal MBO niveau 2/3
 • Je bent proactief, leergierig, positief ingesteld, flexibel (bereid om extra te werken) en iemand die zijn schouders eronder wil zetten
 • Ervaring met productie en/of food omgevingen is een pré
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed

Over het bedrijf

Je werkt bij een echt familiebedrijf dat voedingsmiddelen levert aan grote retail- en horecabedrijven in Nederland. Ze hebben een breed assortiment van brood- en toastsalades, sauzen en vleeswaren, wat jouw werk lekker afwisselend maakt. Je werkt in leuk team met collega?s. Er wordt aandacht besteed aan gezelligheid, zo is er regelmatig een bedrijfsuitje en lunchen jullie met de pauze samen in de bedrijfskantine. Ook wordt aan iedere werknemer aandacht besteed. Hierdoor voelt niemand zich een nummer binnen het bedrijf, maar word je echt gehoord.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau