Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als logistiek medewerker binnen dit bedrijf ga jij de salades en vleeswaren verzendklaar maken voor verzending. Jij zorgt dat de pallets op de juiste plek komen te staan, dit doe jij op een heftruck. Aangezien je met vleeswaren en salades werkt is je werkomgeving gekoeld. Hier krijg je uiteraard kleding voor. Naast dat je de pallets verzendklaar maakt zorg jij er ook voor alles op de juiste manier is in gescand en administratief wordt vastgelegd. Jij zorgt dat de juiste stickers op de juiste pallets worden geplakt en doet ook boekingen in het systeem.

Naast het verzendklaar maken en het administratief verwerken van de goederen heb jij ook veel contact met de logistiek planner, meewerkend voormannen en de chauffeurs.

Binnen dit bedrijf wordt er veel met Poolse medewerkers gewerkt, hier werk je nauw mee samen dus het is van belang dat je hiermee kan opschieten.

Er wordt er tussen 06:00 en 02:00 s 'nachts gewerkt.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband
  • Een bedrijf met voldoende doorgroeimogelijkheden
  • Toeslagen buiten bepaalde werktijden om
  • Reiskosten vanaf 0 km

Wat wij vragen

  • Jij spreekt naast Nederlands ook Engels
  • Jij bent fysiek in orde
  • Flexibel inzetbaar en bent ook bereid om in het weekend te werken
  • Jij hebt een heftruckcertificaat of bent bereid dit via Luba te behalen

Over het bedrijf

Je werkt voor een echt familiebedrijf dat voedingsmiddelen levert aan grote retail- en horecabedrijven in Nederland. Ze hebben een breed assortiment van brood- en toastsalades, sauzen en vleeswaren, wat jouw werk afwisselend maakt. Je werkt in leuk team met collega?s. Er wordt aandacht besteed aan gezelligheid. Zo is er regelmatig een bedrijfsuitje en lunchen jullie in de pauze samen in de bedrijfskantine. Ook wordt aan iedere werknemer aandacht besteed.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau