Luba Uitzendbureau

Commercieel administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als commercieel administratief medewerker voer je verschillende administratieve taken uit ter ondersteuning van het commerciŽle proces binnen dit bedrijf. Je houdt de lopende bestellingen in de gaten. Komt het product op tijd binnen? En wordt het geleverd op de juiste locatie? Hoe zit het met de leveringstermijnen van de dealers? Wanneer er een order geplaatst wordt zorg je voor een goede administratieve afwisseling. Je stelt offertes op en hebt contact via de mail en telefoon met klanten. In deze functie ben je dus naast administratieve taken ook veel aan het schakelen met klanten en interne afdelingen binnen het bedrijf.

Je gaat onder andere de volgende werkzaamheden verrichten:- Verwerken van diverse soorten verkooporders;- Administratieve afwikkeling van rentals, inname en schadeafhandeling;- Aanvragen, tenaamstellen en vrijwaren van kentekens volgens richtlijnen van de RDW.

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband waarbij je zult werken van 08.30 - 17.00 uur. Je maakt deel uit van een betrokken team waarin over en weer taken worden overgenomen en op plezierige wijze wordt samengewerkt. Tijdens je werkdag wordt er een heerlijk lunch verzorgd, dus daar hoef je niet aan te denken. Ben je op een gegeven moment langere tijd aan het werk? Dan kan er wellicht gekeken worden naar doorgroeimogelijkheden. Een super leuke job waarin jij kunt laten zien dat je bereid bent om te leren en om dus verder te komen binnen dit bedrijf.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband
  • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur
  • Je kan gebruik maken van de eigen fitnessruimte in het pand buiten werktijd
  • Een lunch verzorgd door je werkgever

Wat wij vragen

  • Jij kan secuur werken
  • Jij spreekt vloeiend Engels en Nederlands
  • Jij kan werken in Excel, jij kan een draaitabel maken
  • Jij bent een aanpakker

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een automobielbedrijf en gevestigd in Sassenheim. Ze verzorgen de verkoop en service van personenauto's en bedrijfsauto's. De organisatie betrekt haar medewerkers nauw bij de ontwikkeling van nieuwe modellen en bij het beoordelen van resultaten. Bij dit bedrijf wordt de lunch verzorgd door het bedrijf en kun je gebruik maken van de eigen fitnessruimte.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau