Luba Uitzendbureau

Service Planner

 • Vacature
 • Zuid-Holland
Berkel en Rodenrijs
26 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Het begrip ?service? stroomt door jouw aderen! Bij alles wat je doet houd je de klant in gedachten waarbij ontzorgen een echte betekenis krijgt. Door de juiste vragen te stellen kom je tot de kern en zoek je steeds samen met de klant naar een passende oplossing. In veel gevallen kun je zelf op afstand voor een oplossing zorg dragen. Mocht dit niet mogelijk zijn weet jij de juiste monteur in te schakelen en verzorg je de planning hieromheen. Je weet als geen ander het hoofd koel te houden, juist op de hectische momenten. Met jouw helicopterview zijn 10 ballen tegelijk in de lucht houden, dan ook geen enkel probleem.

Je bent verantwoordelijk voor inplannen/aansturen van de buitendienst technici, het verwerken van klantorders en opvolgen van de levering (incl. kwaliteitsbewaking en nazorg). Kleine prijsopgaves maken en rapportages bijhouden, je zal de werkzaamheden voorbereiden en laten uitvoeren incl. het bestellen van materialen. Het maken, verwerken van servicedossiers en meerjarige onderhoudsplannen opstellen.

Je bent verantwoordelijk voor het aanmaken, controleren en verwerken van werk -en onderhoudsbonnen, je stuurt derden partijen bij storingen en onderhoud / contact met onderaannemers. Je draagt actief bij aan procesoptimalisatie en een positieve klantbeleving.

Wat wij bieden

 • Een aantrekkelijk salaris tussen ? 2500 en ? 3500 op basis van ervaring en opleiding.
 • Een functie tot in ieder geval eind van het jaar.
 • Een reiskostenvergoeding afhankelijk van je woon-werk afstand.
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen.
 • Een werksfeer die gekenmerkt wordt als informeel en met korte lijnen.

Wat wij vragen

 • Werkervaring in de beveilings- of elektrotechniek.
 • Ervaring met minimaal 2 jaar soortgelijke werkervaring.
 • Zelfstandig, accuraat en administratief goed onderlegd.
 • Kennis en ervaring van diverse beveiligingssystemen is een absolute prť.
 • Een uitstekend probleemoplossend vermogen en goede communicatieve & sociale vaardigheden.

Over het bedrijf

Jouw werkgever ontwikkelt, ontwerpt, configureert en beheert doeltreffende video-oplossingen. Denk hierbij aan samenwerkingen met industriŽle terminals, rijksoverheidsinstellingen en openbaarvervoerbedrijven. Met de ambitie om de beste te worden op het gebied van videotechniek, worden de medewerkers aangemoedigd om ook de beste versie van zichzelf te worden. Samen met het gehele team wordt er gebouwd aan een veilige toekomst!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau