Luba Uitzendbureau

Industrieel schoonmaker

Details van de functie

Logo Over het werk

In de fabriek waar jij gaat werken word cacao gebrand en verwerkt. Hierdoor komt er veel cacao stof vrij en dat gaat overal tussen zitten! Heel vervelend natuurlijk, dus aan jou de taak om dit schoon te maken. Stofresten kunnen zelfs op het dak terecht komen dus is het niet ongebruikelijk dat je af en toe het dak op moet. Met hoogtevrees is dit dus niet jouw baan! Omdat er cacao gebrand word is het in de fabriek ook erg warm, subtropisch kan je het soms wel noemen!

Het fijnstof ga jij opruimen in alle gaten, hoeken, kieren en zelfs op het dak! Samen met het team draai jij je handen er niet voor om.

Wat wij bieden

  • Een baan voor langere tijd
  • Salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring, tussen ?1500,- en ? 2200,-
  • Kilometervergoeding
  • Werken in een prettige werkomgeving met gezellige collega's
  • De werktijden zijn van 08.00 uur tot 16.30 uur en je werkt van maandag tot vrijdag.

Wat wij vragen

  • Je bent een harde werker
  • Je bent niet vies van een beetje hard werk
  • Je vinden werken in een warme omgeving niet erg, ook heb je geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een relatief kleine en specialistische, hoogwaardige en milieuvriendelijke productiefaciliteit voor de verwerking van biologische cacao. De productiefaciliteit verwerkt biologische cacaobonen op een duurzame manier in biologische cacaopoeder, boter en massa. Er heerst een ongedwongen en gezellige werksfeer. Je wordt gekoppeld aan een ploeg waarmee je de 5 ploegen diensten gaat draaien. Samen met je collega's zorg jij dat de productie draaiende blijft! Omdat het een klein en relatief nieuw bedrijf is hangt er een goede sfeer en wilt iedereen het bedrijf samen opbouwen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau