Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je start 's ochtends om 08:00 samen met het team en een bakje koffie. Vervolgens ga je aan de slag om de orders te verwerken. De materialen waarmee je werkt zijn onderdelen van keukens. Dit kunnen dus kasten, werkbladen en inbouwapparatuur zijn. Je loopt alles na volgens een paklijst en je zorgt er samen met het team voor dat alles op de juiste plekken komt te staan. Als er een bestelling nabezorgd moet worden naar een klant dan stap jij samen met een collega in de bestelbus en lever je die netjes af. Je gaat voorzichtig om met alle spullen en je bent in staat om ook zware pakketten te tillen.

Mocht er een keukenkast in elkaar gezet moeten worden dan ben jij de eerste die de handleiding en het gereedschap pakt en lekker aan de slag gaat. De lunch breng je gezamenlijk door met je team in de kantine. Er heerst een familiaire sfeer en iedereen gaat gemoedelijk met elkaar om. En keer per week komt er een levering uit het buitenland, je zorgt er voor dat deze volledig uitgeladen wordt. Normaal gesproken ben je om 16:30 klaar met werken. Maar als deze levering wat vertraagd is ben je bereid om natuurlijk te blijven tot het werk af is.

Wat wij bieden

  • Een prettige werkomgeving
  • Werken in een gemotiveerd team
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een afwisselende baan met prettige dagdiensten

Wat wij vragen

  • Fysiek in staat om pakketten van soms 30 kilo te tillen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je kan goed zelfstandig werken
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent handig met gereedschap en je werkt secuur

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is een moderne keukenboer. Met hoogwaardige materialen zorgen zijn voor prachtige keukens bij de mensen thuis. Je komt te werken in het magazijn wat gevestigd is boven de showroom. Het bedrijf bestaat al een lange tijd en er heerst een familiaire sfeer. Er zijn mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau