Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker diepvries

Details van de functie

Logo Over het werk

Als medewerker diepvries werk jij altijd in de dagdienst en begin je je dag tussen 7 en 9. Jij bent verantwoordelijk voor het correct verzamelen van klantorders in de diepvries (-22 graden Celsius). Je verzamelt veel verschillende producten, van brood tot aardappelproducten en taarten & gebak! Daarnaast controleer je de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen, meld je goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, zet je de goederen klaar voor verzending en help je bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht

Wat wij bieden

  • Extra vergoeding per uur voor het werken in de kou
  • Doorgroeimogelijkheden naar een rol als Teamleider of Manager

Wat wij vragen

  • Het is voor jou geen probleem om in tempraturen van-22 graden Celsius te werken
  • Je bent in staat om fysiek zware werkzaamheden te verrichten
  • Af en toe werken op zaterdag en tijdens onze koopavond is voor jou geen probleem!

Over het bedrijf

Deze mooie groothandel ontvangt dagelijks vele bestellingen van klanten die inkopen doen voor hun horecabedrijven óf deze klanten komen persoonlijk langs om hun producten in te kopen. Het is daarom ook een mooie en representatieve werkomgeving met een prettig en servicegerichte werksfeer. Ze bieden hun klanten graag een beleving en jij als medewerker bent daarin een belangrijk onderdeel. Mensen die hier werken zijn trots op hun werk en product en delen dit graag met de klanten. Food, non-food en keukenapparatuur onder 1 dak!

Innovatie en service staan hoog in het vaandel en jij gaat als hun nieuwe medewerker daaraan bijdragen. Samenwerken is cruciaal voor de kwaliteit en klantbeleving. Aan de innerlijke mens wordt ook gedacht, dit in de eerste instantie vanwege de ontwikkelingsmogelijkheden, maar zeker niet in de laatste plaats vanwege de goede, VERSE, maaltijden die zij bereiden voor hun medewerkers!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau