Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat alle binnenkomende goederen worden gecontroleerd en verwerkt. Elke dag komen er vrachtwagens met allerlei soorten kaas binnen. Dit komt binnen in kratten of op pallets. Jij stemt met de chauffeurs af waar ze kunnen lossen en jij checkt de goederen. Je checkt de aantallen of de verpakkingen niet kapot zijn en specificaties. Als alles klopt, kan je het invoeren en verplaatsen met de EPT. Zo ontstaat er weer ruimte voor de volgende lading. Zijn er toch bijzonderheden, dan schakel je met je collega's van kantoor.

Je werkt in een gezellig en gedreven team waar de voertaal Nederlands is. Dit heeft onder andere te maken met de informatie die je moet lezen en registeren in de computer. De werktijden zijn van 8.00-17.00 uur en kunnen bij drukte iets afwijken. De pieken liggen vooral rondom de feestdagen zoals Pasen en Kerst. Rond deze periode zet iedereen er een tandje bij en kan je mooi een extraatje verdienen voor de dure feestdagen. Voor overwerk ontvang je ook een toeslag.

Wat wij bieden

  • Een baan met uitzicht op een dienstverband bij de organisatie zelf
  • Een gezellig team en groeimogelijkheden
  • Elk weekend vrij!
  • Een ambitieuze en nuchtere organisatie
  • Een goede CAO met regelmatig loonsverhogingen

Wat wij vragen

  • Je bent bekend met logistieke werkzaamheden
  • Je werkt nauwkeurig en bent goed met de computer
  • Je bent beschikbaar tussen de 40 en 36 uur per week
  • Je woont in het Groene Hart

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel, merkenleverancier, exporteur, dienstverlener en verpakker van Hollandse kaasspecialiteiten die zij onder andere in eigen beheer produceren. Onderscheidend, creatief en innovatief zijn de drie kernwoorden welke het bedrijf onderscheidend maken. Je komt in een gezellig team terecht waar iedereen hetzelfde doel heeft! Je collega's en teamleider zijn behulpzaam en kan je altijd bij iemand terecht voor vragen. Het is een redelijk klein team, dus ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Iedereen zet zijn beste beentje voor en werken totdat alle orders verwerkt zijn. Samenwerken is daarin heel belangrijk. In de pauzes lunchen jullie samen in de 'bedrijfskroeg'. Naast hard werken is er ook tijd voor gezelligheid!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau