Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker expeditie

Details van de functie

Logo Over het werk

Diverse leveranciers komen aan bij jouw nieuwe werkgever. Deze hebben hun vrachtwagen volgeladen met kratten gevuld met horeca producten. Denk hierbij aan groente, fruit en zuivel. Deze kratten moeten bij de juiste container worden geplaatst. Dit is jouw taak samen met je collega's. Zij zorgt er voor dat alle kratten in een snel tempo bij de juiste container worden geplaatst. Jij als ideale kandidaat bent minimaal 12 uur beschikbaar. Jij kan zelf aangeven wanneer jij wilt werken. De werkdagen zijn verspreid over maandag tot en met zondag waarbij de starttijd 20:00 of 22:00 is. Omdat jij in de avond gaat werken is het dus belangrijk dat jij in het bezit bent van eigen vervoer of dat jij woonachtig bent in regio Schiedam.

Wat wij bieden

  • Een leuke baan met informele werksfeer
  • Een baan met uitzicht op een vast dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden als orderpicker
  • Salaris inclusief ploegentoeslag

Wat wij vragen

  • Je hebt eerder gewerkt in een magazijn.
  • Je bent fysiek sterk vanwege de zwaarte van het werk
  • Je bent woonachtig in de nabije omgeving van Schiedam en/of je bent in het bezit van eigen vervoer in verband met de wisselende avond-/ nachtdiensten
  • Je bent flexibel inzetbaar in diensttijden en wil parttime werken
  • Je bent beschikbaar op donderdag en zondag

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert alle producten aan de horecabranche. Dit bedrijf werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten. De standplaats van deze vacature is in Schiedam. Je komt te werken in een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau