Luba Uitzendbureau

Binnendienst Medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij gaat werken bij het hart van deze groeiende organisatie namelijk de Inside Sales afdeling, bestaande uit drie hardwerkende collega's. Binnen dit gemotiveerde team heeft iedereen zijn eigen rol en verantwoordelijkheden, maar er wordt ook nauw samengewerkt met o.a. de Inkoop, Marketing en P&I afdelingen. Als Binnendienst Medewerker heb jij een belangrijke rol. Jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor klanten die gebruik willen maken van de producten en diensten. Zo voel jij feilloos aan wat jouw klanten nodig hebben en zodra jij over alle productkennis beschikt komen deze klanten maar al te graag langs voor jouw verzorgde demo op het hypermoderne kantoor gevestigd op Strijp. Verder beheer jij jouw klantenbestand actief en het opvolgen van warme leads is een belangrijke dagtaak.

Jouw werkdag bestaat 80% uit administratieve handelingen. Denk aan kredietlimieten checken, klantregistraties, orderverwerking- en opvolging en het regelen van de transport.

Wat wij bieden

  • Een veelzijdige job voor 32 tot 40 uur per week, je werkdagen en -uren zijn in overleg
  • Een goed salaris tussen de ? 2.300 en ? 2.700 op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring
  • Verschillende leuke jaarlijkse activiteiten
  • Dagelijks een gezamenlijke lunch en op vrijdag een Vrij-Mi-BO

Wat wij vragen

  • Jij beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Jij bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal
  • Het nauwkeurig en secuur te werk gaan zijn geheel jouw ding!

Over het bedrijf

Werken bij deze organisatie betekent werken bij een snelgroeiende, informele en internationaal georiŽnteerde organisatie in Nederland met verkooppunten in 26 landen en ruim 50 medewerkers. De digitale producten vind je onder andere terug in klaslokalen en professionele omgevingen. Het prachtige hoofdkantoor is gevestigd op het mooie Strijp-T, het meest innovatieve district van Eindhoven. Het kantoor is voorzien van verschillende werkruimten, een gezamenlijke keuken, lunchruimte en zelfs een dakterras met uitzicht over de stad!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau