Luba Uitzendbureau

Calamiteitenmedewerker

 • Vacature
 • Zuid-Holland
Den Hoorn
28 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw dag start op het hoofdkantoor in Rijswijk. In deze functie is geen n dag hetzelfde en ben je afhankelijk van welke meldingen en calamiteiten er plaatsvinden. Je gaat de weg op en kan gedurende de dag op verschillende locaties ingezet worden. Jij wordt aangestuurd vanuit de meldkamer. Je bent, samen met de collega waarmee je de weg op gaat, verantwoordelijk voor het opruimen van schadelijke stoffen, ontruimen van inboedels, en het onderhoud en schoonhouden van parkeerplaatsen/wegdekken. Ook kan je verschillende meldingen van incidenten verwachten zoals wateroverlast, graffiti verwijderen en omgewaaide bomen.

Voordat je dit zelfstandig kunt uitvoeren, krijg je een interne opleiding en loop je mee met een ervaren collega. De werktijden zijn van maandag tot vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur of van 13:00 uur tot 20:00 uur. En keer in de 3 weken zal je een oproep dienst draaien. Dit betekent dat je 's avonds of 's nachts opgeroepen kan worden. Hier krijg je een extra vergoeding voor.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie voor de langere termijn
 • Onregelmatigheidstoeslag en overwerktoeslag
 • Diverse opleidingsmogelijkheden door de werkgever
 • Je komt te werken binnen een familiebedrijf en een hecht team
 • Zolang je via Luba werkt krijg je wekelijks uitbetaald

Wat wij vragen

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en woonachtig in regio Haaglanden
 • Je hebt een flexibele instelling, kan omgaan met piekbelasting en bent bereid bereikbaarheidsdiensten te werken
 • Je bent fysiek in staat zwaar werk te verrichten
 • Je kan servicegericht werken en bent stressbestendig

Over het bedrijf

Je komt te werken in een van oorsprong Westlands familiebedrijf. De afgelopen jaren zijn zij gegroeid; er werken op dit moment ongeveer 80 medewerkers. Dit bedrijf is gespecialiseerd in verschillende calamiteitendiensten, zoals pechhulp, dienstverlening bij milieu-incidenten, transport en berging. Het is een dynamisch bedrijf, waar zij 24/7 bezig zijn met het afhandelen van meldingen. Het werkgebied ligt tussen Rotterdam en Hoofddorp.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau