Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Den Haag
1 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

In de fabriek in Den Haag word je getraind om op een specifieke machine te werken. Alles in de fabriek draait om het het produceren van foto's, fotoboeken en andere fotoproducten. Jij bent de baas over de machine en weet kleine storingen op te lossen. Geen paniek, er lopen altijd monteurs en hoofoperators rond die alle andere storingen weten te verhelpen. Alles om te zorgen dat je machine zo snel mogelijk weer goed draait. Daarnaast voel jij je echt verantwoordelijk voor het product en ben je na de training in staat om zelfstandig de kwaliteit van het product te beoordelen.

Aangezien jij gaat werken tijdens de piekperiode ben je tot eind januari fulltime beschikbaar. Ook op de zaterdagen. Jij vindt het ook geen probleem om in 3-ploegendiensten te werken. Je ontvangt uiteraard een ploegentoeslag, dat is mooi meegenomen! Maak jij de klus af, dan ontvang je ook nog eens een dikke bonus!

Wat wij bieden

  • Een bonus als jij de klus tot eind januari afmaakt.
  • Een fulltime baan bij een tof bedrijf in een schone, fijne omgeving
  • Leuke extra's op de werkvloer tijdens de wintermaanden

Wat wij vragen

  • Jij bent van oktober tot en met eind januari beschikbaar
  • Jij wilt in een 2-ploegendienst werken van 06.00-15.00 uur en van 15.00-00.00 uur. Sommige afdelingen hebben zelfs een 3-ploegendienst
  • Voor jou is het geen probleem om af en toe op zaterdag te werken
  • Tussen oktober 2022 en januari 2023 heb je geen lange vakanties gepland
  • Je hebt technisch inzicht en vindt het gaaf om met grote machines bezig te zijn

Over het bedrijf

Jij gaat aan de slag bij een internationaal bedrijf én koploper in de industrie voor fotoproducten. Ze vrolijken de wereld op door de momenten van mensen tot leven te brengen en inspireren mensen om herinneringen opnieuw te beleven en te delen door gepersonaliseerde fotoproducten te maken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau