Luba Uitzendbureau

Business support medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als business supportmedewerker ben jij hét aanspreek voor de klanten van dit bedrijf. Dit bedrijf is een grote logistiek dienstverlener die ervoor zorgt dat diverse pakketten bij de uiteindelijke consument binnenkomen. De opdrachtgevers hiervoor zijn bedrijven als bijvoorbeeld de Mediamarkt. Dit is dan ook één van de klanten waar jij in deze functie contact mee hebt. Als een klant een vraag heeft over waar één of meerdere pakketten zich bevinden, is het aan jou de taak om dit uit te zoeken. Dit doe je onder andere door te schakelen met de medewerkers van de chauffeurssupportafdeling. Zodra je erachter bent waar het desbetreffende pakket is, schakel je weer met de klant om ze een update te geven over de stand van zaken.

Belangrijk voor deze functie is dat je stevig in je schoenen staat en dat je op den duur het gehele proces leert kennen. Om het proces volledig te kennen ben je zo'n, 1,5 tot 2 maanden verder. Geen zorgen! Jouw collega's zijn er om je hierin te begeleiden. En uiteindelijk heb je er veel aan, want dit is een functie met doorgroeimogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld doorgroeien naar accountmanager of depotmanager. Wat de functie nog leuker maakt, is dat het bedrijf open staat voor verbeterprocessen. Zie je iets dat anders/beter kan, dan kun je jouw ideeën bespreken met jouw manager.

De functie is voor de locatie in Bleiswijk en is van maandag t/m vrijdag, tijdens kantoortijden.

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen ? 1980 en ? 2329,- bruto per maand
  • Bonusregeling op basis van targets
  • Direct in dienst bij dit bedrijf
  • Collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling.
  • Allerlei doorgroeimogelijkheden, zowel binnen je eigen organisatie als landelijk.

Wat wij vragen

  • Een afgeronde hbo-studie in een commerciële richting of aantoonbare werkervaring. Beschik je hier niet over, is HBO werk/denkniveau een must.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • Commercieel inzicht met een klant- en servicegerichte instelling
  • Een flexibele instelling, tijdsdrukbestendig en een echte team-player

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote logistieke dienstverlener. Tot haar klanten behoren o.a. grote en kleine fabrikanten, operators, retailers, verzekeraars, distributeurs en webshops. Het is een groeiende onderneming die op alle afdelingen een sterke klantfocus heeft. De werkomgeving is er zeer dynamisch, teamwork staat centraal.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau