Luba Uitzendbureau

Wikkelaar

  • Vacature
  • Noord-Holland
Noord Scharwoude
25 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

In de functie van wikkelaar ga jij je voornamelijk bezig houden met het wikkelen van een beschermlaag om leidingen. Dit bedrijf werkt in de cryogene technieken en dat is koudetechniek en vacuümtechnologie. Hiervoor worden leidingen gemaakt die op allerlei vlakken getest worden, maar deze hebben ook een beschermlaag aan de buitenkant nodig. Jij gaat ervoor zorgen dat dit proces op de juiste manier gebeurd. Secuur werken en oplettendheid zijn belangrijk voor de functie. Beschik je over technisch inzicht dan is dat mooi meegenomen, want naast het wikkelen kun je je uiteindelijk ook zelf door ontwikkelen. Je bent de gehele dag lekker technisch bezig, maar je verricht wel vaak repeterend werk en dit vind jij dan ook geen probleem.

Wat wij bieden

  • Een mooie fulltime functie binnen een vernieuwend en groeiend bedrijf
  • Salaris wat ligt tussen de ? 2.000 - ? 2.250,- Bruto per maand
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer

Wat wij vragen

  • Gemotiveerd om te werken
  • Beschikt over lichtelijk technisch inzicht
  • Technische ervaring is een pré

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever richt zich op het ontwerpen en produceren van oplossingen op het gebied van koudetechniek en vacuümtechnologie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit en er werken circa 125 werknemers. De mensen die er werken zijn trots op de organisatie en werken goed samen, zijn behulzaam naar elkaar en daarnaast is er genoeg humor aanwezig. De klantenkring is zeer divers en internationaal. Samenwerken is van groot belang en met deze reden is elke afdeling in multidisciplinaire teams ingericht.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau