Luba Uitzendbureau

Leerling monteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Als leerling monteur ga je samen met je collega(s) naar verschillende projecten met als startpunt Naaldwijk. Samen hebben jullie de verantwoordelijkheid om dit project naar eigen invulling uit te voeren. Uiteraard word je goed ingewerkt en krijg je begeleiding. De projecten die je gaat uitvoeren gaan met name om het monteren, renoveren en afwerken van dakkapellen en schuifpuien, maar ligt je hart meer bij zonweringen en alles wat daarbij komt kijken is dat ook mogelijk. Jij hebt de keuze! Je leert het vak van een ervaren collega en je hebt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot zelfstandig monteur. Wanneer ga jij aan de slag?

Wat wij bieden

  • Een uitdagende startersfunctie bij een leuk familiebedrijf
  • De mogelijkheid om een vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot zelfstandig monteur
  • Bij goed functioneren uitzicht tot overname en uiteindelijk een vast contract
  • Een salaris van ?1.800 - ?2.100 bruto per maand

Wat wij vragen

  • Je hebt geen hoogtevrees
  • Je bent in staat fysiek zwaar werk te verrichten
  • Je kent de gereedschapskist en weet wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren
  • Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor (er moet wel gelachen worden tijdens het werk)

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf gevestigd in het Westland. Ze zijn actief in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf richt zich op zonweringen en terrasoverkappingen in de regio Zuid-Holland. Hoge kwaliteit van producten en klantgerichtheid kenmerkt het bedrijf. De medewerkers van jouw nieuwe werkgever werken er graag en voor lange tijd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau