Luba Uitzendbureau

Allround productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Alkmaar
7 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Binnen dit bedrijf maken ze kunststofproducten welke voornamelijk voor de luchtvaart bedoeld zijn. De kunststof producten worden gemaakt in machines, in deze machines worden de mallen geplaatst en waar het kunststof in wordt gegoten. Als deze uit de machine komen moeten deze nog gefinetuned moeten worden. Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit het schuren, lakken en frezen. Bij sommige onderdelen zitten er nog braampjes aan de gefabriceerde plastic onderdelen, deze worden met een freesje er af geschuurd. Andere andere onderdelen moeten een serie nummer krijgen en of in een mooi kleurtje gesproten worden. Al met al een zeer diverse functie in een leuk team, Maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 16:30 uur of 9:00 tot 18:00

Wat wij bieden

  • Reiskosten
  • Werken in een klein team
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
  • Secuur kunnen werken

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een wereldwijd begrip als het gaat om high tech spuitgieten en staan vooral bekend om onze revolutionaire smeltkern technologie en onderscheidende opdamptechnieken. Ze maken onderdelen voor onder meer de luchtvaartindustrie, defensie, de medische industrie en overige industrieŽn die gebruik maken van hoogwaardige kunststofproducten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau