Luba Uitzendbureau

Leerling zinkwerker / leidekker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Zwaag
9 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat als leerling mee met een ervaren monteur die jou de fijne kneepjes van het vak zinkwerker/leidekker gaat leren. Het gaat hier met name om het verwerken van metalen producten en systemen in de aankleding van gebouwen, met de nadruk op daken en gevels. Door een gedegen opleiding ga je het ambacht tot in de finesses beheersen en draag je bij aan spraakmakende nationale en internationale projecten. Jouw werkdag start vanuit de werkplaats in Zwaag van waar jullie vertrekken rond 06:00 uur om op locatie te zorgen voor metalen dak- en gevelbekleding. Rond 16:30 uur ben je weer terug in de werkplaats. Wanneer je de werkplaats niet zelfstandig kunt bereiken, kunnen we een centraal punt afspreken waar je opstapt.

Wat wij bieden

  • Een leuke baan met doorgroeimogelijkheden
  • Persoonlijke begeleiding om het vak te leren
  • Behalen van VCA certificaat
  • Werken aan mooie projecten in een fijn team

Wat wij vragen

  • Je hebt geen hoogtevrees
  • Je hebt doorzettingsvermogen
  • Je bent op tijd, anders staat jouw collega op je te wachten
  • Je bent fysiek sterk en vindt werken in de buitenlucht leuk

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft in haar 35-jarig bestaan een vooraanstaande marktpositie opgebouwd op het gebied van metalen dak- en gevelbekleding. Dankzij grondige materiaalkennis, toepassing van de nieuwste technieken en uitstekende vakmensen realiseren zij spraakmakende projecten. Van voorbereiding tot en met uitvoering. Het bedrijf produceert ook zogenaamde ?kant-en-klaar-producten? voor de buiten- en binnenzijde van een gebouw. Denk hierbij aan schoorstenen, vergaarbakken, pinakels en kunstobjecten. Een baan bij dit bedrijf betekent een rol bij nationale en internationale projecten, maar ook onderdeel uitmaken van een team van professionele vaklieden en leuke collega?s.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau