Luba Uitzendbureau

Monteur kozijnen

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Udenhout
4 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

s Ochtends om 07.00 start jouw dag. Samen met jouw collega ga jij met de auto op pad naar de klant. Wat ga je dan allemaal doen? Je gaat bestaande kozijnen verwijderen, nieuwe kozijnen klaarzetten en je gaat deze nieuwe kozijnen waterpas en netjes monteren. Tevens ga je gas- en ventilatieroosters plaatsen. Je zorgt dat ramen en deuren en andere profielen worden afgesteld. Vensterbanken breng je binnen aan. Ook hou jij je bezig met het aanbrengen van eventuele rolluiken en/of screens. Indien nodig ga jij ook vitrage op het glas aanbrengen. Daarnaast is het belangrijk dat jij jouw werkplek schoonhoudt. Jouw werkdag is vaak rond 16.00 klaar, maar mocht het werk nog niet af zijn dan kan het voorkomen dat je daarom langer doorwerkt. Dit moet voor jou geen probleem zijn.

Wat wij bieden

  • Een baan met uitzicht op een vast dienstverband
  • Werken binnen een hecht team, waar aandacht is voor jou als persoon
  • Per direct kunnen starten

Wat wij vragen

  • Klantvriendelijk, je bent het visitekaartje van jouw toekomstige werkgever.
  • Je hebt een opleiding timmeren, interieurbouw of vergelijkbaar gevolgd.
  • Je hebt een rijbewijs B en een rijbewijs BE of je bent bereid om je BE rijbewijs te halen.
  • Je vindt het geen probleem om over te werken.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een echt familiebedrijf waar kwaliteit voorop staat. Zij zijn gespecialiseerd in kozijnrenovatie en met name in kunststof kozjinen. Met een hoop ervaren krachten en lange dienstverbanden kom jij te werken binnen een hecht team waar je genoeg kan leren!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau